OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLER İÇİN YARATICILIĞIN ÖNEMİ VE FARKINDALIK OLUŞTURMA SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda görev yapan Öğr. Gör. Sema GÜZEY KANDEMİR tarafından ÇOMÜ Kreş'te Okul öncesi öğretmenler için Yaratıcılığın Önemi ve Farkındalık Oluşturma üzerine seminer düzenlendi.

Gerçekleştirilen seminerde teorik bilgilerin pratiğe dökülmesinde yaratıcılıktan nasıl yararlanılması gerektiğini anlatan KANDEMİR, çeşitli uygulamalar gerçekleştirerek öğretmenlerinde yaratıcı çalışmalara katılımını sağladı.

Seminer sonunda katılımcılardan alınan dönütler, seminerin eğitim sistemine katkısının çok büyük olduğu, eğlenceli ve aynı zamanda öğretici olduğu yönümdeyken aynı zamanda tekrarının yapılması gerektiği de gelen güzel yorumlardandı.

Fotoğraflar için tıklayınız...