MUHASEBE MESLEĞİ VE MESLEK ETİĞİ KONFERANSI YAPILDI
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Muhasebe ve Vergi Bölümü tarafından düzenlenen "Muhasebe Mesleği ve Meslek Etiği" konulu konferans Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Sema CİHAN' nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Profesyonel Muhasebeci olma süreci hakkında bilgi veren CİHAN, kendi tecrübelerini de katarak muhasebe mesleğinin özelliklerine değindi ve konferansını meslek etiği ve muhasebe mesleği için önemini anlatarak tamamladı.

Program öğrenci sorularının cevaplanmasıyla son bulurken, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sayın Ayhan SARIYILDIZ tarafından Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Sema CİHAN' a teşekkür belgesi ve Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Feyza DEREKÖY tarafından da çiçek takdimi yapıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...