"MERDİVEN'DEN TÜRKİYE MUHASEBE STANDARTLARI'NA: MUHASEBENİN SERÜVENİ" KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Feyza DEREKÖY tarafından organize edilen "Muhasebede Merdivenden Türkiye Standartlarına" konulu konferans 17/03/2015 tarihinde Cemil Meriç Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.  Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararsı Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cemal ELİTAŞ' ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Vekili Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldılar. Muhasebe mesleğinin geçmişinden bahseden ELİTAŞ, tarihin ilk dönemlerinden itibaren muhasebeye olan ihtiyaçtan bahsetti. "Mesleğinin geçmişini bilmeyen, hakkını veremez" değerlendirmesinde bulunan ELİTAŞ, muhasebenin günümüze kadar olan durumudan ve gelecekte ne gibi değişiklikler beklendiğinin altını çizdi. Konferans Prof. Dr. Cemal ELİTAŞ'a plaket verilmesiyle son buldu.

158-nwvw-r1.jpg
158-nwvw-r2.jpg