'HAYATA TUTUNMADA ZAMAN FAKTÖRÜ' KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ
Meslek Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programında görevli Öğr. Gör. Emre İpek tarafından Çanakkale yarı açık cezaevinde ‘Hayata Tutunmada Zaman Faktörü' konulu seminer düzenlendi.
     Yarı açık cezaevi Konferans Salonunda düzenlenen seminere yaklaşık 300 kişi katıldı. Seminerde konuşan İpek "Zamanı kullanmadan önce ve kullandıktan sonra artık yapacak bir şey yoktur. Durduramazsınız, depolayamazsınız, uzatamazsınız, kısaltamazsınız. Sadece size verilen o anı yaşarsınız ve her şey zamanı nasıl kullandığınızla ilişkilidir. Onun için vakit nakittir. Onun için zamanı yöneten hayatı yönetir. Zamanı yönetmek de bir sanattır. Zamanı yönetmek de öğrenilebilir. Bu seminerimizde zamanı daha verimli nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz." dedi.
     Ayrıca öfke ve stres yönetim konusuna da değinen İpek her şeyin bireyde bittiğini belirterek bardağın sürekli boş değil dolu tarafının görülmesi gerektiğini ifade etti.

154-paci-1.png