HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKTİLER
Meslek Yüksekokulumuzun Pazarlama ve Reklamcılık bölümü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri tarafından düzenlenen ‘'Siz Hayal Edin Biz Gerçekleştirelim'' proje yarışmasının 2. etkinliği anlamlı bir törenle gerçekleştirildi. 12 Mayıs 2015 tarihinde eski BESYO binasının arkasındaki boş alanda Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu'nun günün anlam ve önemine dair yaptığı açılış konuşması ve ilk fidanı dikmesiyle başlayan etkinlik, okulumuz idarecileri ile halkla ilişkiler ve tanıtım programı 2. sınıf öğrencilerinin 50 adet çam fidesi dikmesiyle son buldu.

Hakla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlileri tarafından organize edilen proje yarışmasında birbirinden değerli yedi farklı sosyal sorumluluk projesi yarışmaktadır. 26 Mayıs 2015 tarihinde saat 13:00' da Ziraat Fakültesi amfisinde düzenlenecek olan etkinlikle yapılan tüm sosyal sorumluluk projelerinin sunumu yapılacaktır.

166-svau-r1.jpg
166-svau-r2.jpg