ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ PROJESİ, FOTOĞRAFÇILIK DERSLERİ İLE SON BULDU

Çanakkale Özel İsmail Kaymak Eğitim Kurumlarının hazırladığı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programının da içerisinde yer aldığı Çocuk Üniversitesi Projesi, minik öğrencilerin Fotoğraf dersi almaları ile son buldu.

Projenin Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı ile gerçekleştirilen kısmında ilk olarak; Özel İsmail Kaymak Kolejinin Meşe ve Çınar Sınıfının 24 Hazirandaki Fotoğraf Sergisini gezmesi, sergide fotoğrafları bulunan Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencilerine sorular yöneltmeleri, her öğrencinin favori fotoğraflarını seçmesi, ardından Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencilerinin çektiği filmleri izlemeleri şeklinde gerçekleşti. Projenin ikinci aşamasında ise; 31 Mayıs'ta Öğr. Gör. Aykan ÖZENER ve Öğr. Gör. Meral AÇIKGÖZ tarafından miniklere Fotoğrafçılık dersi anlatıldı. Dersleri ilgiyle izleyen minik fotoğrafçılara fotoğrafın tarihi ve temel fotoğraf çekim teknikleri anlatıldı. Derslerin sonunda minik öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Proje sonunda gezi ve dersler sayesinde zevkli ve verimli vakit geçirdiklerini söyleyen öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekimi yapılarak etkinlik son buldu.

202-malt-r1.jpg

202-malt-r2.jpg