ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMIMIZ TARAFINDAN GEZİ DÜZENLENDİ
Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Hamide ÖZDEMİR, Öğr. Gör. Hatice TOMAN ve Öğr. Gör. Zühal ÖZDEMİR' in organizasyonu ve gözetiminde Çocuklar evi öğretmenlerinin de katılımıyla; Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf öğrencileri Tekirdağ'da bulunan Montessori eğitimi veren anaokullarına teknik amaçlı bir gezi düzenlemişlerdir. Gezide Montessori eğitim araçları öğrenciler tarafından incelenmiş ve sınıf ortamında gözlemler yapılarak öğretmenlerden bilgi alınmıştır. Gezinin son ayağı olan Tekirdağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Montessori eğitmenleri Melek YAYLA ve Hamide AVCI tarafından Montessori eğitim sistemi ve materyal tanıtımlarını içeren bir seminer verilerek öğrenciler bilgilendirilmiştir.

162-fsev-r1.jpg
162-fsev-r2.jpg