ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMIMIZ TARAFINDAN ETKİNLİK DÜZENLENDİ
Çocuk gelişimi 1.sınıf öğrencileri Çocuk Animatörlüğü dersi kapsamında dönem boyunca kostümlerini, program metinlerini ve müziklerini planladıkları animasyon etkinlikleriyle, 2.si düzenlenen "Şenliğimize Bir Renkte Sen Kat" etkinliğiyle ÇOMU Kreş'in minikleriyle buluştu.

Sabah 3-4 yaş, öğleden sonra 4-5 yaş grubu öğrencilerine iki ayrı etkinlik şeklinde düzenlenen çocukların ilgiyle izledikleri programlarda Nasreddin Hoca'dan Pamuk Prenses'e, Kırmızı Başlıklı Kız'dan Pinokyo'ya pek çok masal kahramanı, çocukları kahkahalara boğan eşekden, ağustos böceğine çeşit çeşit hayvan karakterinin bulunduğu tiyatrolar, eğlenceli yarışmalar yer aldı.

Ders sorumlusu Öğr. Gör. Hatice Toman etkinliği, "Renkli, eğlenceli dakikaların geçirildiği bu buluşma, çocuklar kadar öğrencilerimiz içinde eğitici ve öğreticiydi. Etkinlikleri hazırlayan öğrencilerime ve bizi dünya tatlısı miniklerle buluşturan ÇOMU KREŞ yöneticisi Derya Deniz Hanımefendiye ve değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ederim" şeklinde değerlendirdi.

169-wxqg-r1.jpg
169-wxqg-r2.jpg