ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMIMIZ 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı 1.sınıf öğrencileri Çocuk Animatörlüğü dersi kapsamında Üniversitemiz Çocuklar Evinde ve Dörtyol Muharrem Yıldız İlkokulunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinliklerinde animatörlük yaptılar.
Dersin sorumlusu Öğr.Gör.Hatice TOMAN yapılan etkinliği, "Geleceğin öğretmenleri ve animatörleri ile çocukların bu tür etkinliklerde buluşması çocuklarımız için coşku, mutluluk kaynağı olurken,öğretmen adayları açısından dersin uygulama boyutu ile daha iyi kavranmasına vesile olmuştur. Bize bu fırsatı veren Çocuklar Evi ve Dörtyol Muharrem Yıldız İlkokulu idareci ve öğretmenlerine şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ederim " şeklinde değerlendirdi.

163-rred-r1.jpg
163-rred-r2.jpg