"BİR BAĞIŞ BİR HAYAT" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından ''Bir Bağış Bir Hayat'' konulu proje etkinliği düzenlendi.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ve Kızılay desteğiyle Çanakkale Siyasal Bilgiler Fakültesi Cemil Meriç Konferans Salonunda ''Bir Bağış Bir Hayat'' proje etkinliği düzenlendi. Programa Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sayın Sena Erden Ayhün gerçekleştirdi. Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sayın Sena Erden Ayhün, Halkla İlişkiler Uygulamaları ve Araştırma Projesi dersleri kapsamında gerçekleştirilen ''Bir Bağış Bir Hayat'' proje içeriğine değindi. Türkiye ve dünyadaki kan bağışı oranlarına değinen Ayhün, kan bağışının binlerce insanın hayatını kurtarırken bağışı yapan kişinin de sağlığını olumlu yönde etkilediğinden bahsetti.

Etkinlik Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin kan bağışı hakkında yapmış oldukları sunumla son buldu.
Gerçekleştirilen konferans Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sayın Sena Erden Ayhün'ün Çanakkale Kan Bağışı Kazanım Uzmanı Arzu Kırkpınar'a plaket takdimiyle son buldu.

Fotoğraflar için tıklayınız...

195-tryu-r1.jpg