BAHAR TEMİZLİĞİ PROJESİ

Hıdırellezi Kepez sahilini temizleyerek kutladılar.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencileri, ‘Sosyal Sorumluluk’ projesi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Engin Çağlak’ın öncülüğünde Kepez Sahili’nin baştan sona temizlediler.

Araştırma projesi dersi kapsamında hazırladıkları ve ‘Bahar Temizliği’ adını verdikleri projeyi hayata geçiren Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Kepez Sahilinin başlangıcında bir araya geldiler. 4 Mayıs gününde gerçekleştirilen etkinliğe ÇOMÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Engin Çağlak, Kepez Belediyesi Başkan Danışmanı Adnan Köse, Kepez Belediyesi Çalışanları ve 37 öğrenci katıldı.

Kepez sahilini başlangıcından Akasya Piknik Alanı’na kadar temizleyen öğrenciler, temizlik alanına piknik alanını da dahil ettiler. Öğrencilerin temizlik çalışmasını ilgi ile izleyen vatandaşlar, öğrencileri çevre duyarlılıklarından dolayı alkışlarla tebrik ettiler. Kepez Belediyesi çalışanları ile öğrencilerin birlikte gerçekleştirdiği temizlik sonrası belediye çalışanları ve öğrenciler hep birlikte piknik yaptılar. Birlik ve beraberliği sağlamak adına yapılan piknikte keyifli vakit geçiren öğrenci ve çalışanlar, uzun uzun sohbet etme fırsatı da buldular. Hıdırellezin de kutlandığı sıcak ve samimi piknikte, öğrenciler mezuniyet öncesi unutulmaz bir gün geçirdiler.

Çevreye ve Kepez Belediyesi’ne gösterdikleri duyarlılık ve ilgi dolayısıyla öğrencilere teşekkür eden Kepez Belediye Başkan Danışmanı Adnan Köse, etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yrd. Doç. Dr. Çağlak’a ve öğrencilere teşekkür etti.