7.ÇOCUKLUK BİZDE KALSIN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlk olarak 2010 yılında düzenlemeye başlanan Çocukluk Bizde Kalsın Çalıştayı'nın bu yıl yedincisini Yükselokulumuz, Çocukluk Bizde Kalsın Derneği ve Muş Alparslan Üniversitesinin katkılarıyla düzenlendi.

Bu çalıştayda amaç, genel olarak ‘çocuk ve sanat' ilişkisi konusunda uzmanların, farklı disiplinlerden bu alana ilgi duyan herkesin ve bu alandaki eğitimcilerin, öğrencilerin ve sanatçıların bilgi ve deneyimlerini paylaşabilmelerine zemin oluşturmaktı.

Çalıştay süresince alanla ilgili bilgi ve deneyim paylaşımlarının yanı sıra alanda çalışan eğitmenlerin mesleki sorunlarının da dile getirilip irdelendi ve ortaklaşa çözüm yolları arandı.

Farklı üniversitelerden uzmanların ve öğrencilerin katılımıyla ve farklı kurum ve görev yerlerinden eğitimcilerin, sanatçıların çalıştaya katılarak zenginleşen bir çalıştay olmuştur.

Fotoğraflar için tıklayınız...