2015- 2016 EĞİTİM MATERYALLERİ YIL SONU SERGİSİ DÜZENLENDİ
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından ''Eğitim Materyalleri Yıl Sonu Sergisi'' düzenlendi.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek okulu zemin katta gerçekleştirilen sergiye Siyasal Bilimler Dekan Prof. Dr. Hüseyin ERKUL Yüksekokulumuz Müdür Enver YOLCU, öğrenciler, öğretim üyeleri ve ÇOMÜ kreşi öğrencileri katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu gerçekleştirdi. Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Çocuk ve Oyun, Çocuk ve Müzik, Çocuk Animatörlüğü, Özel Eğitimde Araç-Gereç Geliştirme, Çocuk Edebiyatı ve Medya dersleri kapsamında öğrenciler tarafından gerçekleştirilen eğitim materyallerinin eğitimdeki önemine değindi.

Etkinlik ÇOMÜ kreşi öğrencilerinin de katılımıyla müzik dinletisi, pantomim ve dans gösterileriyle şenlik havasında gerçekleştirildi.

Fotograflar için tıklayınız...

194-elbt-r1.jpg