FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK ÖĞRENCİLERİNDEN STAJ BAŞARISI

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı 2. Sınıf öğrencilerimiz Furkan Yorgun Ve Ahmet Barış Öksüz'ün Dardanel Medya Ton TV' de staj döneminde yaptıkları çalışmalar, özellikle de Çanakkale temalı video çekim uygulama çalışmaları Ton TV Yönetimi tarafından oldukça beğenilmiş ve iki öğrencimize Başarı Belgesi verilmiştir. Ton TV Teknik Yönetmeni Ali Beyhan Beyazlar ayrıca bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Meral AÇIKGÖZ'ü de arayarak öğrencilerimizin başarısından dolayı tebrik etmiştir. Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı'nda teorik eğitimin yanında yoğun bir uygulama çalışmasıyla da eğitim gören öğrencilerimizin mesleklerinde başarılı olmaları bizleri onurlandırmaktadır, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
63-tndx-r1.jpg