2023 - 2024 Güz Yarıyılı TEK DERS Sınav Duyurusu

.

2023-2024 Güz  Yarıyılı Tek Ders sınavı başvurularının alınması ile sınav tarihlerinin aşağıda yer alan takvim ve kurallar uyarınca yapılacaktır.

2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Sınav Tarihi

Başvuru Tarihi  :    5-6 Şubat  2024

Sınav Tarihi       :    8 Şubat 2024   Saat: 14:00

SINAVA GİRMEK İÇİN ÖĞRENCİMİZİN AŞAĞIDAKİ İKİ ŞARTTAN BİRİNİ TAŞIMASI GEREKMEKTEDİR
1- Toplam 4 yarıyılda eğitim öğretim planında yer alan tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak (Mezun olabilecek durumda olmak) ve mezuniyet için başarısız olduğu ders sayısının 1 (bir) olması,
2- Tüm derslerden geçer not aldığı halde 4. Yarıyıl'ın altında yazan Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00' ın altında olduğundan mezun olamayan öğrencilerimiz şartlı (notu DD veya DC olan) derslerinden 1'i (biri) için tek ders sınavına girebilir.

BAŞVURU FORMU

Yukarıdaki başvuru formunun doldurularak Öğrenci İşlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Önemli Not:  Sınava başvurular şahsen olup  Tek Ders Sınavları yüz yüze yapılacaktır.