2018–2019 YAZ DÖNEMİ STAJI İÇİN TARİH ARALIKLARI

16 TEMMUZ - 3 EYLÜL

BAŞVURU BELGELERİ SON TESLİM TARİHİ: 28 HAZİRAN 2019

ÖNEMLİ NOTLAR:

• Haftada 6 iş günü staj yapacak öğrenciler için, staj yaptıkları yerlerin cumartesi günü tam gün çalışıyor olması gerekmektedir.

• Stajyer öğrencilerin yukarıda belirtilen tarihlere uyması gerekmektedir. Bu tarihler; SGK’ya bildirilmektedir.

• Staj süresince İş kazaları ve meslek hastalıkları sigortası Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından yatırılmaktadır.

• Başvuru belgesinde İletişim bilgileri güncel olmalıdır. Öğrencilerin ikametgah adreslerini ve diğer bilgileri tam ve doğru bir şekilde yazmaları gerekmektedir.

• Stajla ilgili belgelerde ve formlarda karalama, şeritle veya benzeri araç gereçlerle düzeltme gibi işlemler yapılmamalı, bilgilerin tam ve doğru olmasına dikkat edilmelidir.

• Staj yerinin kaşesinin ya da mührünün tam ve açıklayıcı olması (Staj Yerinin Adı, Unvanı, Adresi, Telefonu, Vergi Numarası, gibi bilgileri içermeli) ve imzaların tam olmasına dikkat edilmelidir.

• Öğrenciler stajla ilgili soru ve sorunları için öncelikle danışmanları ile görüşmelidir.

• İsteyenlere SGK giriş belgesi isteyenlere stajın başladığı ilk gün faks çekilecektir.

• Staja başlamayan, stajı yarıda bırakan öğrenciler; durumu derhal Yüksekokulumuza bir dilekçe ile bildirmeleri gerekmektedir.

• Mezun durumda olan öğrenciler (2. Sınıf ve üstü) Staj dosyalarını en geç 6 Eylül 2019 tarihinde teslim etmelidirler. Aksi takdirde mezuniyet dönemleri bir sonraki eğitim ve öğretim yılına kalır.

• Eğitim ve öğretimi devam eden öğrencilerden stajını bitirenler staj süresince yapmış olduğu iş ve işlemler ile ilgili dosyasını, en geç staj bitimini takip eden ilk ders kayıt dönemi içerisinde incelenmek ve değerlendirilmek üzere Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kurulunda görüşülmek üzere danışmanına teslim eder. Süresi içerisinde staj dosyasını teslim etmeyen öğrenci o dönem için stajını yapmamış sayılır.