ÇOMÜ - Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

25 HAZİRAN - 28 HAZİRAN

09 TEMMUZ - 17 AĞUSTOS

02 TEMMUZ  - 05 TEMMUZ

Yukarıda belirtilen Staj Tarih Aralıkları dışında herhangi bir tarihte öğrenciler staj yapamaz. Staj Tarihi Aralıklarına göre belirtilen Başvuru Tarihlerinde staj başlangıç işlemleri gerçekleştirilecektir. (Bu işlemler İçin Danışmanlarınızla Görüşünüz)

MEZUN DURUMUNDA OLAN ÖĞRENCİLER (2.SINIF VE ÜSTÜ) STAJ DOSYALARINI EN GEÇ 28 AĞUSTOS 2018 TARİHİNDE GETİRECEKLERDİR.

MEZUN DURUMUNDA OLMAYAN ÖĞRENCİLER (1.SINIFLAR) STAJ DOSYARINI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT DÖNEMİNDE GETİRECEKLERDİR.

ÖNEMLİ NOTLAR:

• Haftada 6 İş Günü Staj Yapacak Öğrenciler İçin, Staj Yaptıkları Yerlerin Cumartesi Günü Tam Gün Çalışıyor Olmasına Dikkat Edilmelidir.
  • Stajla İlgili Belgelerde ve Formlarda Karalama, Şeritle veya Benzeri Araç Gereçlerle Düzeltme Gibi İşlemler Yapılmamalı, Bilgilerin Tam ve Doğru Olmasına Dikkat Edilmelidir.
  • Staj Yerinin Kaşesinin ya da Mührünün Tam ve Açıklayıcı Olmasına (Staj Yerinin Adı, Unvanı, Adresi, Telefonu, Vergi Numarası, Mersis Numarası Gibi Bilgileri İçermeli) ve İmzaların Tam Olmasına Dikkat Edilmelidir.
  • Öğrenciler Stajla İlgili Soru ve Sorunları İçin Öğrenim Gördükleri Programın Staj Koordinatörleri İle Görüşmelidir.
  • Staj Esnasında “ Stajı Bırakmak, Yarıda Kesmek, Vazgeçmek v.b.” Durumlarda Danışman Hocanıza Bilgi Vermeniz Gerekmektedir.
  • Devam Çizelgesi Doldurulurken Ramazan Bayramı İle İlgili Olarak Arife Günü Mesai Olarak Yazılacak Bayram Günleri Yazılmayacaktır.